CV

Journalistisk erfaring

2016 og 2017: Journalist på Stomiguiden.dk, hvor jeg har været med til at planlægge, udarbejde og redigere oplysningsprojektet Stomiguiden, der er blevet til via fondsmidler fra TrygFonden, Augustinus Fonden og stomiforeningen COPA.

2015-2016: Podcast-redaktør på VINK LYD, hvor jeg som frivillig var med til at opstarte og udvikle podcastredaktionen på Københavns skæve digitale kulturmagasin VINK. Vores podcast kan findes på hjemmesiden, SoundCloud og iTunes.

2014-2015: Praktikant på Fyens Stiftstidendehvor jeg stiftede bekendtskab med lokaljournalistikken på avisens Kerteminde-redaktion og efterfølgende var med til at sætte den fynske dagsorden på Samfunds- og erhvervsredaktionen.

2014: 14-dages Medieprojekt på Fyens Stiftstidende, hvor jeg indgik som medlem af samfundsredaktionen og fik øjnene op for det fynske mediehus, som jeg sidenhen søgte – og fik – praktikplads hos.

2013: Bidragsyder, Clio Online. Jeg blev hyret til at skrive en artikel om street soccer til forlaget Clio Online’s nye idrætsportal “Idrætsfaget.dk”, der gik i luften i efteråret 2014.

2011-2013: Journalist og vært, Det Akademiske Kvarter (Universitetsradioens TV). Gennem adskillige programmer som vært holdte jeg tøjlerne, når der blev debatteret studierelevante problematikker, og skabte den imødekommende ramme, når talkshow-stilen var i højsædet. Bidrog desuden til idéudvikling og research.

2011: Reporter på Ugens Pensum (Universitetsradioens TV). Inden jeg overgik til DAK-redaktionen (se ovenfor), fungerede jeg som reporter på nyhedsprogrammet Ugens Pensum i en kortere periode.

Uddannelse

2016: Cand.comm. i Journalistik, Roskilde Universitet.

2012: Humanistisk Bachelor i Journalistik og Engelsk, Roskilde Universitet.

2008: Student (STX: Studieretning: Engelsk A, Samfundsfag B, Psykologi C), Stenhus Gymnasium & HF.

Tillidsposter

2016- Bestyrelsesmedlem, Dansk MMCC.

2016- Kasserer, VINK København.

2015-2016: Bestyrelsesmedlem, VINK København.

2015: Økonomisk næstformand, Danske Mediestuderende.

2014: Bestyrelsesmedlem, Danske Journaliststuderende på RUC.

2012-2013: Formand, Danske Journaliststuderende på RUC.

2012: Næstformand, Danske Journaliststuderende på RUC.

2011-2013: Bestyrelsesmedlem, Danske Journaliststuderende på RUC.

 

Frivilligt arbejde

2009-2011: Medstifter og arrangør, Tjek Teatret. Missionen var at få flere unge fra Holbæk og omegn til at gå i teatret, da jeg var med til at starte initiativet op i 2009. Vi var en gruppe af unge, vores målgruppe var andre unge og finansieringen kom fra Holbæk Musik- og Teaterforening. Navnet fandt jeg på, og så stod vi ellers selv for at se, udvælge og købe teaterstykker, arrangere vores begivenheder samt promovere både stykkerne og vores vision til målgruppen og samarbejdspartnere gennem de to år, projektet kørte.

2007-2009: Fodboldtræner, Holbæk Bold og Idrætsforening. Træner for mere end 30 drenge i klubbens elite-ungdomsafdeling.

2003-2008: Fodboldtræner, Tuse Næs Boldklub. Gennem fem år arbejdede jeg med de samme spillere i klubbens ungdomsafdeling og tog allerede som 16-årig DBU’s UEFA-godkendte B1 træneruddannelse.

_MG_8830re

Akademiske stillinger

2017- Ekstern lektor på Roskilde Universitet, hvor jeg vejleder journaliststuderende på både bachelor- og kandidatniveau. Derudover er jeg tovholder på semestret, hvor de studerende skriver bachelorprojekt i Journalistik.

2016-2017: Videnskabelig assistent på Roskilde Universitet, hvor jeg arbejdede for medieforskerne Jannie Møller Hartley og Hanne Jørndrup på Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab indenfor forskningsområderne ‘Public connection’ og ‘digital distinction’ samt med udarbejdelsen af rapporten “Dem vi taler om” omkring etniske minoriteter som kilder i danske medier.

2016: Videnskabelig assistent på Roskilde Universitet, hvor jeg arbejdede for medieforskerne Ida Willig og Mark Blach Ørsten på Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab indenfor forskningsområderne ‘medieejerskab’, ‘revolving doors og policy professionelle’ samt ‘Journalism-PR-relations’.

Øvrig erhvervserfaring

2013, ’14, ’15, ’16 og ’17: Kursusinstruktør, GAME. Som instruktør på gadesportsorganisationen GAME’s PlayMaker-uddannelse står jeg for at gennemføre en række fodboldtrænerkurser for unge mellem 16-25 år som et led i deres samlede udannelse.

2012-2013: Oversætter, HumBach Sekretariatet på Roskilde Universitet. Gennem et år oversatte jeg breve, arbejdsdokumenter, vejledninger og hjemmesidetekster fra dansk til engelsk. Blandt andet oversatte jeg HumBachs studiehåndbog på 43 sider.

2013: Praktikant, GAME. Rekruttering, projektkoordination samt planlægning og afholdelse af events var i centrum, da jeg sad et halvt år som praktikant i StreetMekka (nu GAME København). Blandt andet var jeg en del af et fantastisk team, der rekrutterede mere end 100 trænere og frivillige til GAME’s aktiviteter i udsatte boligområder og stod for den årlige Street GAME-tour rundt i hele landet. Jeg var også en del af lanceringen af hjemmesiden Streets.dk (der nu er lukket), hvor jeg skrev enkelte sportsartikler.

2011-2013: Street Soccer Coach, GAME. Gennem tre år var jeg gadefodboldtræner for en masse skønne unger i det udsatte boligområde Æblehaven i Roskilde.

2010-2013: Telemarketingsmedarbejder, Dagbladet Information. Som klassisk telefonsælger i 3 år har jeg snakket med et hav af avisabonnenter om medievaner og journalistisk kvalitet. Har modtaget kurser i salgsteknik og desuden deltaget i promotion-arrangementer i forbindelse med studiestart, Copenhagen Jazzfestival, Kulturnat og Bogforum.

2012: Studentermedhjælper ved CALPIU Research Training Course 2012 (CRTC’12), CALPIU. I forbindelse med dette akademiske kursus, som blev afholdt på RUC, stod jeg for at arrangere ankomst og indkvartering i København for Ph.d.-studerende fra hele verden. Gennem kurset stod jeg endvidere for opvartning og mødeklargøring.

2007-2011: Salgsassistent, Dagli’Brugsen Tuse Næs. Erfaring med drift, salg og kundepleje. Var med til at gøre arbejdspladsen til Danmarks bedste i Dagli’Brugs-kæden i 06, 07, 09 og 10. (Også som servicemedarbejder. Se nedenfor)

2008-2010: Lærervikar, Bjergmarkskolen (nu Sofielundskolen), Holbæk. Erfaring med at strukturere og gennemføre undervisningsforløb – også over længere perioder. Vikarierede i alle fag på alle klassetrin, men var primært tilknyttet specialklasser på mellemtrinnet og i udskolingen.

2005-2007: Servicemedarbejder, Dagli’Brugsen Tuse Næs.

_MG_8810re